Warning: session_register() expects at least 1 parameter, 0 given in /home/giscomb/public_html/svenska-artiklar/newstuff.php on line 18
Artiklar - Svenska Artiklar - svenska-artiklar.se
Svenska Artiklar, ditt artikelarkiv på nätet
Sök:

Nyheter hos Svenska-Artiklar

Alla kan fundera ut något spännande att skriva om.

Från och med januari 2007 finns hemsidan Svenska-artiklar på nätet. Du är varmt välkommen att använda Svenska-artiklar. Det är gratis och det finns ingen reklam på sidorna.

Artikelsajten Svenska-artiklar använder programvaran "Article Dashboard" för att driva artikelsajten.

Under mars 2007 passerade antalet artiklar hundra stycken på Svenska Artiklar. Överlägset mest artiklar har Svenska Nihilistsällskapet publicerat. Men även nio andra författare har bidragit till att skapa artikelarkivet. Ett stort tack till alla författare som bidragit till innehållet.

På effermidagen den 16 april så hackades artiklelsiten. Genom att utnyttja ett "säkerhetshål" i programvaran så lyckades en person skriva sönder ett par filer och ställa om konfigureringsfilerna, samt se till så att databasen blev korrupt. Siten är nu uppe och lagad igen. Det kan ha inträffat att de anmälningar som gjordes under perioden 15-17 april 2007 har ramlat ur databasen. Hittar du något fel eller något annat som verkar konstigt så hör av dig så blir även det rättat.

Hemsidan drivs som ett rent hobbyprojekt av en privat person. Det kan därför ta några dagar innan din artikel blir granskad och inlagd, ha tålamod.

Lycka till med artikelskrivandet.

Du hittar en lista på de senast inkomna artiklarna på första sidan.
Här är en länk till första sidan.