Warning: session_register() expects at least 1 parameter, 0 given in /home/giscomb/public_html/svenska-artiklar/article.php on line 35
Konsten att marknadsföra sig själv
Svenska Artiklar, ditt artikelarkiv på nätet
Search:

Home | Diverse


Konsten att marknadsföra sig själv

By: Vetgirig

När du skickar din ansökan blir ditt personliga brev ett komplement till ditt cv där du har möjlighet att visa lite mer vem du är. Detta ska du naturligtvis utnyttja på ett så bra sätt som möjligt. Det är viktigt att brevet är positivt skrivet och utstrålar självförtroende och intresse. Tänk på att inte upprepa det som du redan har tagit upp i ditt cv. Det blir bara onödigt jobbigt för den som ska läsa brevet och risken att det inte blir riktigt läst är högre. Försök hitta dina vassaste fördelar som passar för tjänsten och spinn på dessa.

Berätta varför du är den mest lämpade för tjänsten och för företaget. Se brevet som en annons där du säljer in dig själv och knyter an till tidigare erfarenheter och prestationer. Det räcker inte med att rada upp en massa floskler och tomma ord utan tänk igenom noga vad det är du vill få fram. Försök sen att hitta kreativa sätt att lyfta fram det.

En arbetsgivare vill känna att du är intresserad av just den tjänst som finns utannonserad och just det aktuella företaget. Därför är det av stor vikt att du på ett bra sätt knyter an till den platsannons som företaget har. Om företaget söker någon som är kreativ och lätt att samarbeta med. Visa med exempel att just du har dessa kvalifikationer och beskriv vad du kan bidra med till företaget.

Var kortfattad när du skriver det personliga brevet. Det vinner du på. Om brevet blir för långt kan det kännas för tungt att läsa igenom det ordentligt och ditt brev kan till och med bli bortsorterat på grund av det. Var kort och koncis, engagerad och ärlig så kommer du långt.

Article Source: http://www.svenska-artiklar.se

Please Rate this Article

 

# of Ratings = 1 | Rating = 4/5

Click the XML Icon Above to Receive Diverse Articles Via RSS!