Svenska Artiklar, ditt artikelarkiv på nätet
Search:

Home | Plastikkirurgi


Inåtvänd bröstvårta

By: Maj

Hur jag blev av med min inåtvända bröstvårta

Jag har hela mitt liv haft en inåtvänd bröstvårta. När tittar på kort från att jag är bebis så finns den där. Jag funderade aldrig så mycket över den. Det ändrades dock när jag blev tonåring. Jag upplevde dock aldrig något problem. Jag hade alltid BH som effektivt dolde bröstvårtorna. Jag minns till och med att när jag första gången hade sex så hade jag BH på mig.

När jag blev äldre så brydde jag mig inte om min vänstra inåtvända bröstvårta. När jag fick barn så blev det lite pyssel att amma från mitt vänstra bröst. Det funkade dock ganska bra.

Jag har nu två tonårs döttrar. Den yngsta har ärvt mitt anlag till en inåtvänd bröstvårta. Detta har irriterat henne mycket. Hon har sökt på Internet efter sätt att ordna vårtan så att den ser normal ut. Vi har haft flera långa diskussioner om detta. Jag tyckte länge att det inte är något att bry sig om.

Min dotter hittat en ”pump” på Internet som hon köpte. Pumpen skulle vid långvarig användning ”dra” ut bröstvårtan permanent. Jag var mycket tveksam till det hela, men eftersom det verkade ganska ofarligt så fick hon fick försöka.

Efter ett par veckors regelbunden användning så blev bröstvårtan normal. Hon och hennes storasyster började sedan tjata på mig och tycke jag skulle försöka ordna även min bröstvårta. För mig tog det längre tid att få vårtan att inte vara inåtvänd längre. Resultatet blev över förväntan. Tilläggas kan att jag är fyllda fyrtiosex år och har ammat två barn, vilket naturligtvis satt sina spår på brösten.

Mina tips:
Produkten jag använde var AVENT naturally Niplette. Den går att köpa i Sverige men är här mycket dyrare än om man beställer från utlandet. I Sverige var Niplette mer än 200% dyrare än det pris jag betalade från en engelsk firma. Du kan lätt söka på nätet efter en Svensk eller utländsk återförsäljare.

Varning: Gör som det står i den medföljande instruktionen. Min dotter blev ivrig och tog i lite för mycket i början. Hennes bröstvårta blev sårig och öm, men läkte på någon dag.

Lycka till!

Article Source: http://www.svenska-artiklar.se

Please Rate this Article

 

# of Ratings = 4 | Rating = 4.3/5

Click the XML Icon Above to Receive Plastikkirurgi Articles Via RSS!