Svenska Artiklar, ditt artikelarkiv på nätet
Search:

Home | Ekonomi


Auktion online – Hitta produkter att sälja

By: Johanna Nilsson

Skriver denna artikel för att ge er lite idéer om var man kan hitta produkter för att sälja på auktion online.


Ebay
Titta på ebay.com och jämför priser. Just nu är dollarn mycket låg mot svenska kronan och det finns mycket att tjäna. Det gäller dock att räkna på frakten och tullavgifter så att man säkert gör en vinst.

Loppis
Att gå på loppis är min favorit. Folk säljer allt möjligt till mycket låga priser. Lär man sig denna marknad så finns det mycket pengar att göra. Du går dit och köper lite saker för att sedan testsälja på auktion online. Fungerar det bra är det bara att göra om samma sak. Ofta får loppisarna in liknande saker hela tiden.

Utförsäljning och konkurs
När affärer har utförsäljningar eller går i konkurs och säljer rubbet till en billig peng, då gäller det att handla snabbt. Efter ett tag fungerar det automatiskt. Du går dit och känner direkt vilka saker du kan sälja med vinst. Det är svårt att lära ut men alla lär sig med tiden. Det handlar bara om känsla och sunt förnuft. Vill ni ha fler tips på var man kan hitta produkter att sälja på auktion online så finns det här: Auktion på nätet – Hitta produkter att sälja. Finns även en start guide här: Auktion på nätet - Saker att tänka på

Article Source: http://www.svenska-artiklar.se

Johanna Nilsson skriver om hur man tjäna pengar på internet på www.internetpengar.com/

Please Rate this Article

 

# of Ratings = 1 | Rating = 5/5

Click the XML Icon Above to Receive Ekonomi Articles Via RSS!